Percé, Riotel Percé

Canada

Het kleinschalige Riotel Percé ligt direct aan het strand, het centrum van het dorp Percé met winkels en restaurants bevindt zich op maar een kilometer afstand. Het hotel beschikt over een groot terras met uitzicht over de zee en het restaurant La Bonne Aventure sur Mer waar u het ontbijt en diner kunt nuttigen.

Locatie

Door zijn unieke locatie aan de kust van de Baie de Percé is het Riotel Percé een geschikte uitvalplaats om deze omgeving te verkennen. Naast de weidse vergezichten over de baai, de Ile Bonaventure, tevens een nationaal park dat u kunt bezoeken, en de Percé-Rock, zijn er in de nabije omgeving veel buitenactiviteiten te ondernemen. Diepzeevissen en walvisexcursies zijn erg populair in deze streek, maar ook de wandelliefhebbers komen aan hun trekken op de kilometerslange wandelpaden langs de kust.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers voldoen prima. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën