Québec City, Delta Québec

Canada

Het Delta Québec is een groot en modern hotel, gelegen aan de rand van de oude stad van Québec-City. Het eigen restaurant, Le Bistro, nodigt u uit voor ontbijt, lunch en diner in een relaxte sfeer met uitzicht op de stad. Maar ook in de buurt van uw hotel vindt u verschillende, meestal kleine restaurants waar u gerechten uit alle windstreken kunt proeven. Het hotel biedt ook een (verwarmd) buitenzwembad waar u aan het einde van de dag heerlijk kunt ontspannen.

Locatie

Het hotel Delta Québec ligt op circa tien minuten wandelen van Vieux-Québec, de oude stad met zijn Frans aandoende, smalle en met kasseien geplaveide straatjes en huizen zoals u deze vooral in Franse dorpen nog tegenkomt. Ook het parlement van de provincie Québec met zijn rustgevende tuinen en de beroemde citadel zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Accommodatie

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de modern ingerichte kamers zijn niet groot en alle zijn voorzien van een badkamer met douche, een televisie en koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Business center              
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
  • (verwarmd) buitenzwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën