Gros Morne National Park, Neddies Harbour Inn

Canada

Het Neddies Harbour Inn is een kleinschalig en charmant hotel in het plaatsje Norris Point, in het hart van het Gros Morne National Park. Het terras en de tuin nodigen u uit om in alle rust een boek te lezen en van het prachtige uitzicht over de Bonne Bay en de beboste heuvels rondom de baai te genieten. In het The Black Spruce restaurant, gevestigd in uw hotel en voor ontbijt en diner geopend, kunt u voortreffelijke lokale specialiteiten proeven.

Locatie

Neddies Harbour Inn ligt in het zuidelijke gedeelte van het Gros Morne National Park. Het park staat bekend om zijn fjorden, kliffen en watervallen met hier en daar een vissersdorp en is geliefd bij wandelaars. Op Bonne Bay worden kajakexcursies georganiseerd om het leven op en in de zee beter te leren kennen. Op een paar rijminuten afstand is er een aantal winkels en restaurants te vinden.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. Alle kamers zijn ruim en met veel houten meubels ingericht en beschikken over een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) of naar een kamer met twee Queensize bedden. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën