Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Montréal

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Montréal. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Canada. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Montréal? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Montréal, Delta Montréal

Groot hotel in het centrum van Montréal. Als u de deur uitstapt, bent u zo bij de metro, diverse musea en heeft u de keuze uit vele restaurants. 

Montréal, Fairmont Queen Elizabeth

Als u echt een bijzondere overnachtingsplek zoekt in Montréal, boek dan het Fairmont Queen Elizabeth Hotel.

               

Montréal, Hotel Le St. James

Een overnachting in het St. James Hotel in Montréal betekent slapen in een legendarisch gebouw in het historische stadshart van oud-Montréal. 

Montréal, Hotel Nelligan

Het historische Hotel Nelligan overtuigt met Europese elegantie, eersteklas service en een uitgebreide keuze aan fantastische eetgelegenheden in het hotel. 

Montréal, Le Centre Sheraton

Modern en grootschalig hotel van de beroemde Sheraton hotelketen waardoor u er vanuit kunt gaan dat het hotel over alle faciliteiten voor een prettige verblijf beschikt. 

Montréal, Le Germaine Montréal

Modern en eigentijds ingericht hotel in het centrum van Montréal, dichtbij de bezienswaardigheden die deze stad te bieden heeft, restaurants en diverse winkels. 

Montréal, Le Mount Stephen

Het statige hotel Le Mount Stephen is gevestigd in een historisch herenhuis uit 1880 met daarachter een modern gebouw waar zich de 90 kamers bevinden. 

Montréal, Le Saint Sulpice

Le Saint-Sulpice Hotel Montréal is een luxe 4 -sterren hotel in het hart van Oud-Montréal met 108 ruime suites.

Montréal, William Gray

Het William Gray hotel ligt in Vieux-Montréal, het oude deel van de stad. Een deel van het hotel beslaat een aantal oude gebouwen welke in oorspronkelijke stijl behouden zijn.

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole