Hotels in Mont Tremblant

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Mont Tremblant. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Canada. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Mont Tremblant? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Mont Tremblant, Ermitage du Lac

Middenklasse boutique hotel. In de zomer kunt u hier wandelen, een watersport beoefenen en het National Park Mont Tremblant verkennen. 

Mont Tremblant, Fairmont Tremblant

Het luxe Fairmont Tremblant ligt in het centrum van de plaats Mont Tremblant, aan de voet van de gelijknamige berg en het nationale park. 

Mont Tremblant, Le Westin Resort & Spa

Statig staat het Le Westin en in het hart van Mont Tremblant, het wintersportplaatsje van Québec bij uitstek. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de oevers van Las Tremplant. 

Mont Tremblant, Place St. Bernard

Eet, drink en geniet met volle teugen van de bruisende vibe op het autovrije plein Place St-Bernard. Als de woorden knus en gezellig u aanspreken, bent u in hier op het goede adres.

Mont Tremblant, Quintessence

Zeer luxe vijf-sterren boutique hotel in het natuurgebied The Laurentians. Het is kleinschalig en geschikt voor liefhebbers van natuur in combinatie met een wandeling langs het meer.

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole