Cheticamp, Maison Fiset

Canada

Knusse herberg in een historisch gebouw. Kleinschalig met slechts acht kamers. De omgeving is prachtig. ’s Morgens wordt er een heerlijk warm ontbijt geserveerd, trek er de rest van de dag op uit om de mooie omgeving te ontdekken.

Locatie

Maak een walvistour vanuit Cheticamp. Bezoek het kleine museum in het dorp.

Accommodatie

Dit prachtige historische huis werd in 1895 gebouwd door pater Pierre Fiset voor zijn broer Dr. Napoleon Fiset en zijn gezin. Dr. Fiset was de eerste arts die in de streek van Chéticamp praktiseerde. Het Maison Fiset werd in 2011 gerestaureerd en verbouwd tot een herberg met 8 kamers. De meerdere terrassen van de herberg bieden een prachtig panoramisch uitzicht op het dorp, de oceaan, de haven en de majestueuze Cape Breton Highlands langs de wereldberoemde Cabot Trail.

Elke kamer van de herberg herinnert aan een deel van de geschiedenis van Chéticamp. Overal in het huis hangen oude foto's.

 

Kamertypes:

  • 5 standaardkamers met een queensize bed, een badkamer met grote douche, flatscreen satelliet-tv, WIFI, mini-koelkast, koffiezetapparaat, privéterras en een uitgebreid warm ontbijt. De kamers zijn allemaal net iets anders ingericht en hebben een eigen naam.
  • 1 kamer die rolstoeltoegankelijk is met een badkamer met grote douche, queensize bed, flatscreen satelliet-tv, WIFI, minikoelkast, koffiezetapparaat, eigen patio en een uitgebreid warm ontbijt.
  • 2 suites met kingsize bed, hoekjacuzzi, privéterras met het beste uitzicht op de haven van Chéticamp vanuit de herberg, douche, flatscreen satelliet-tv, WIFI, minikoelkast, koffiezetapparaat, privéterras en een uitgebreid warm ontbijt.
Voorzieningen
  • Ontbijtruimte
  • Airconditioning
  • Wasservice
  • Parkeergelegenheid

 

Deze accommodatie heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën