Algonquin Provincial Park, Killarney Lodge

Canada

Een karakteristieke lodge gelegen in het hart van het Algonquin Provincial Park. Sinds 1935 biedt Killarney Lodge een unieke wilderniservaring in het Algonquin Provincial Park. Vanwege de afgelegen ligging bevinden zich geen restaurants in de nabije omgeving. Het hotel heeft een restaurant gespecialiseerd in de lokale keuken.

Locatie

De lodge gelegen tussen torenhoge pijnbomen op een privéschiereiland van de Lake of Two Rivers staat echt midden in de wildernis. De afstanden naar de dichtstbijzijnde dorpen zijn groot. Gedurende uw verblijf bent u op de faciliteiten van de lodge aangewezen.

Accommodatie

De kamers, allemaal losstaande blokhutten, liggen langs de oever van het meer en zijn smaakvol en in landelijke stijl ingericht. Er zijn twee verschillende kamertypes in dit hotel. De One Bedroom Cabins hebben een king- of queensize bed, een zitbank en een aparte badkamer met ligbad. In de Two Bedroom Cabins is een extra slaapkamer. De kamers hebben geen televisie en er is geen Wifi beschikbaar, wel heeft elke kamer een eigen kano waarmee u vanuit uw eigen blokhut het kristalheldere meer kunt verkennen. Een echte aanrader om dit te gaan doen.

Voorzieningen
  • Restaurant        
  • Excursiemogelijkheden              
  • Parkeergelegenheid

 

De lodge heeft geen zwembad

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën