Wells Gray Provincial Park, Helmcken Falls Lodge

Canada

Eenvoudig hotel midden in het Wells Gray Provincial Park. Ideale vertrekbasis voor een bezoek aan de watervallen. Met de huiselijke sfeer voelt u zich hier zeer welkom.

Locatie

Midden in het Wells Gray Provincial Park, op zo’n 40 minuten rijden van Clearwater, ligt deze gemoedelijke lodge. Er is slechts 1 toegangsweg, dus het is gemakkelijk te vinden.

Accommodatie

Bij de lodge is het mogelijk om te kamperen, maar u kunt ook in de lodge overnachten. Met slechts 33 kamers en de vriendelijkheid van de mensen heeft deze lodge een fijne, huiselijke sfeer. Leuk voor de kinderen: naast de lodge is er de mogelijkheid om paard te rijden. De paarden zijn vaak vanaf het terrein te bezoeken.
De kamers zijn verdeeld over 8 houten chalets van maximaal 3 verdiepingen. Alle kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en kijken uit op de berg. De hoger gelegen kamers hebben uiteraard een beter uitzicht. Bij de receptie is het mogelijk om de koelkast te gebruiken, beschikbaar tijdens openingstijden. De kamers hebben geen televisie.  

 

Kamertypes:

  • Standaard kamer: deze kamer heeft twee double bedden.
  • Lodge Room: dit kamertype heeft een balkon of terrasje en 2 queensize bedden. Op de kamers op de begane grond kan een vijfde bed bijgeplaatst worden.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Er is geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën