Telegraph Cove (Berry Island), Farewell Harbour Lodge

Canada

De Farewell Harbour Lodge ligt in Farewell Harbour op Berry Island op 30 hectare prachtig bebost land. Berry Island is onderdeel van het indrukwekkende Broughton Archipelago Marine Park. De lodge heeft drijvende kamers.

Locatie

Farewell Harbour Lodge bevindt zich in het centrum van één van de meest bijzondere natuurgebieden en het wildlife is talrijk. De Farewell Harbour Lodge ligt afgelegen in Broughton Archipelago Marine Park. In Alder Bay, in het noorden van Vancouver Island, ligt de boot te wachten die u naar de lodge brengt. De boottocht is adembenemend door het ruige landschap, u maakt kans om dolfijnen, orka’s en zelfs walvissen te spotten onderweg.

Accommodatie

Alle lodge-suites en gemeenschappelijke ruimtes hebben een uniek ontwerp met veel gebruik van cederhout en lokale materialen. Kunst uit de zorgt voor een typisch “westkust” gevoel. Farewell Harbour Lodge is een drijvende accommodatie met acht lodges. De privé-suites aan de oceaan hebben een badkamer, open haard en twee bedden. 

Het hoofdgebouw en de gemeenschappelijke ruimte zijn voorzien van een comfortabele lounge en eetkamer, bar en een grote stenen open haard en een spectaculair uitzicht op de haven.

U verblijft op basis van volpension in deze lodge.

Voorzieningen
  • Eetkamer
  • Lounge met bar en open haard
  • Kanovaren
  • Excursiemogelijkheden
  • Parkeergelegenheid bij de boot
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën