Alma, Falcon Ridge Inn

Canada

De bed & breakfast Falcon Ridge Inn ligt op een heuvel boven het rustige kustplaatsje Alma, met prachtige vergezichten over de Bay of Fundy en de aan de overkant liggende provincie Nova Scotia. De bed & breakfast is eenvoudig, maar gezellig en modern, met veel hout en speelse kleuren ingericht waardoor u zich meteen welkom voelt op het moment dat u daar aankomt. Elke ochtend wordt er door de eigenaren een heerlijk ontbijt in de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond van de bed & breakfast aangeboden.

Locatie

Op slechts enkele minuten lopen, bevindt zich in het plaatsje Alma waar u langs de kleine haven verschillende winkels en gezellige restaurants, waar veelal lokale gerechten worden geserveerd, kunt vinden. In het Fundy National Park dat binnen een paar rijminuten te bereiken is, kunt u uitgebreid wandelen en genieten van het uitzicht over de Bay of Fundy. In Alma en langs de kust kunt u getuige zijn van de grootste getijdenverschillen ter wereld, met 16 meter verschil tussen hoog- en laagwater.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet groot en vanuit alle kamers kunt u genieten van het uitzicht over de baai. Alle kamers zijn modern, met lichte kleuren en oog voor details ingericht en beschikken over een badkamer met een jacuzzi, een open haard, televisie, een kleine koelkast en een koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) of naar een kamer met één Queensize bed en een slaapbank. Gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met één Queensize en een slaapbank verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën