Yoho National Park, Emerald Lake Lodge

Canada

De Emerald Lake Lodge ligt op een fantastische locatie. Op een schiereiland aan de oever van Emerald Lake, middenin het Yoho National Park omringd door bossen en de reusachtige pieken van de Rocky Mountains. De geheel uit hout opgetrokken en klassiek ingerichte lodge biedt twee restaurants en veel buitenactiviteiten. Voor de minder actieve reizigers is er een hot tub met uitzicht op de magistrale omgeving van het Yoho National Park.

Locatie

Op maar een half uurtje rijden van Lake Louise gelegen waant u zich in het midden van de wildernis van de Rocky Mountains. Gedurende uw verblijf in de Emerald Lake Lodge is het actief genieten van het natuurschoon van West-Canada: wandelen, raften, mountainbiken en kanoën op het rustige water van de Emerald Lake zijn maar een paar van de mogelijkheden. Ook de Takakkaw Falls, de beroemde watervallen met een hoogte van meer dan 370 meter, zijn een bezoek waard. In het plaatsje Field, op circa 20 minuten rijden vanuit uw lodge, vindt u verschillende winkels en restaurants.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. Alle kamers zijn ondergebracht in houten cabins welke verdeelt staan over het terrein van de lodge en beschikken over een badkamer met douche, open haard en koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Excursiemogelijkheden              
  • Parkeergelegenheid

Het hotel heeft geen zwembad.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën