Cape Breton National Park, Castle Rock Country Inn

Canada

Het Castle Rock Country Inn is een intiem boetiekhotel met uitzicht op de Atlantische Oceaan en de bergketen van de Cape Breton Highlands. Door zijn afgelegen ligging voelt u zich hier één met de ruige natuur om u heen en komt u hier, gedurende uw reis door Atlantic Canada, volledig tot rust. Het restaurant, The Avalon, biedt zijn gasten gratis ontbijt en voor het diner worden klassieke streekgerechten en zeevruchten geserveerd.

Locatie

Direct aan de beroemde Cabot Trail, een toeristische route langs rotskusten en bosrijk gebied gelegen, is het Castle Rock Country Inn de ideale locatie voor dagtochten naar verschillende bezienswaardigheden op het Cape Breton. Het gebied rondom uw hotel nodigt uit voor fiets- en wandeltochten langs de kust of in de heuvels en in de buurt zijn er mogelijkheden tot kajakken en walvisexcursies. Het dorpje Ingonish waar u tevens winkels en verschillende restaurants kunt vinden, ligt op circa 20 minuten rijden.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de rustieke kamers zijn niet groot en alle beschikken over een badkamer met douche, een televisie en koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) of naar een kamer met één Queensize bed en een slaapbank. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met één Queensize bed en een slaapbank verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën