Halifax, Cambridge Suites Hotel

Canada

Het Cambridge Suites Hotel is een modern en centraal gelegen hotel, op loopafstand van de verschillende bezienswaardigheden van Halifax. Vanaf het terras op het dak heeft u een mooi uitzicht over de stad, de haven en de beroemde Halifax Citadel welke op een heuvel direct naast uw hotel ligt. Het hotel beidt zijn gasten een gratis ontbijtbuffet.

Locatie

Door zijn centrale ligging in het centrum van de stad is het Cambridge Suites Hotel de ideale uitvalplek om deze stad aan de Atlantische Oceaan te ontdekken. Binnen circa tien loopminuten bevindt u zich aan de historische haven met oude pakhuizen die jarenlang hun werk deden als opslaplaats voor goederen welke vanuit Europa naar het “nieuwe continent” werden vervoerd. In de buurt van uw hotel bevinden zich ook verschillende restaurants, winkels en musea waarvan het Maritime Museum of the Atlantic zeker een bezoek waard is.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet groot en alle kamers beschikken over een badkamer met douche en verder televisie, koffiezetapparaat en een aparte slaapbank. Hierdoor kunnen zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar in één kamer met een Queensize bed (twijfelaar) en een slaapbank verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant (alleen voor ontbijt)             
  • Airconditioning

 

Het hotel heeft geen zwembad.

  • Business center              
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën