Trinity, Bishop White Manor Bed & Breakfast

Canada

Het Bishop White Manor is een kleine bed & breakfast in het centrum van Trinity die door de eigenaren met veel liefde en oog voor details is ingericht. Op de begane grond is er een knusse gemeenschappelijke ruimte met een open haard waar u de andere gasten kunt ontmoeten en elkaar over uw reiservaringen door Atlantic Canada kunt vertellen. Ook wordt er dagelijks een ontbijt geserveerd.

Locatie

Trinity is een klein plaatsje aan de oostkust van Newfoundland en ligt beschermd op het schiereiland Bonavista in de rustige Trinity Bay. Uw bed & breakfast ligt in het centrum van het plaatsje, op een paar loopminuten afstand van verschillende winkels en restaurants. Vanuit de bed & breakfast kunt u een wandelroute langs de gekleurde, in de 19e eeuw gebouwde houten huisjes van Trinity volgen waarvan vele toegankelijk zijn voor bezoekers.

Accommodatie

Er zijn veel verschillende kamertypes in dit bed & breakfast waarvan elke kamer net iets anders, maar altijd smaakvol en met veel houten en antieke meubels, is ingericht. Alle kamers beschikken over een badkamer met douche. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar), naar een kamer met twee Queensize bedden of een kamer met één Queensize bed en een eenpersoonsbed. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven. Drie volwassenen of een gezin met een kind onder de 12 jaar kunnen in één kamer met één Queensize bed en een apart eenpersoonsbed verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën