Lunenburg en omgeving, Bayview Pines Country Inn B&B

Canada

Bayview Pines Country Inn is een charmante bed & breakfast, gelegen op een landtong van de Mahone Bay en met een adembenemend uitzicht op de Atlantische Oceaan en de eilanden welke in de baai voor de kust liggen. Elke ochtend wordt u in de gezamenlijke woonruimte getrakteerd op een heerlijk ontbijt met verse ingrediënten. Na een dag in de buitenlucht kunt u in de kleine bibliotheek van de bed & breakfast een boek lezen of rustig de dag afsluiten.

Locatie

Gelegen aan de Atlantische kust van Nova Scotia, op circa 10 minuten rijden van het plaatje Mahone Bay waar u verschillende winkels en restaurants kunt vinden. De havenplaats Lunenburg met zijn kenmerkende gekleurde huisjes, ligt op 30 minuten rijden. De omgeving rondom uw bed & breakfast nodigt uit om te wandelen en fietsen. Fietsen kunt u bij uw verblijf huren. Bij de bed & breakfast hoort ook een eigen stukje strand.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. Alle kamers in de bed & breakfast zijn ruim en licht, met klassieke meubels ingericht en hebben uitzicht op zee. De kamers, waarvan sommige een balkon hebben, beschikken over een badkamer met douche, televisie en koffiezetapparaat. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaars), naar een kamer met één Queensize bed en een apart eenpersoonsbed of een kamer met twee aparte eenpersoonsbedden. Zowel drie volwassenen als gezinnen met maximaal één kind onder de 12 jaar kunnen in één kamer met een Queensize bed en een eenpersoonsbed verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën