Hotels in Banff National Park

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Banff National Park. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Canada. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Banff National Park? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Banff National Park, Canalta Lodge

De gloednieuwe Canalta Lodge in Banff, Alberta, is een vier-seizoenen bestemming aan de voet van het grootste nationale park van Canada. 

Banff National Park, Elk Avenue

Elk Avenue Hotel ligt op slechts een steenworp afstand van de schilderachtige straatjes en restaurants, winkels en uitgaansgelegenheden van het centrum van Banff. 

Banff National Park, Fairmont Banff Springs

Fairmont Banff Springs hotel is een monumentaal resort, dat is gebouwd in 1888 in de stijl van een Schots kasteel. Het resort ligt in het hartje van het National Park Banff.

Banff National Park, Moose Hotel & Suites

Neem een duik in het zwembad van het Moose Hotel. En niet zomaar een zwembad….op het dakterras van het hotel, met uitzicht op de Canadese Rocky Mountains. 

Banff National Park, Rocky Mountain Resort

Prettig resort bij het Banff National Park. Het hotel biedt veel faciliteiten, zoals een binnenzwembad, hot tubs binnen en buiten en een restaurant met Canadese gerechten. 

Canada-Banff-Fietsen
Nicole
Gigantische bergen die weerspiegelen in de meren, wereldsteden en wilde dieren zoals grizzlyberen en walvissen spotten. Wilt u dit ook ontdekken?
Contact met Nicole