Québec City, Auberge Saint-Antoine

Canada

Hotel Auberge Saint-Antoine; kleinschalig en in de authentieke stijl van de stad Québec gebouwd, is onderdeel van de hotelketen Relais & Chateaux, een wereldwijd keurmerk voor hoogstaande restaurants en hotels, waar gastvrijheid en klanttevredenheid centraal staan. In het hotel zijn twee restaurants gevestigd waar u onder andere van Frans-Canadese gerechten voor ontbijt, lunch en diner kunt genieten.

Locatie

Het luxe hotel Auberge Saint-Antoine ligt in het hart van de stad, in de wijk Vieux-Port van Québec City, langs de St. Lawrence-rivier en op een steenworp afstand van de winkels aan Le Petit Champlain. Te voet kunt u vanuit uw hotel makkelijk alle bezienswaardigheden van de stad bezoeken waardoor dit hotel de ideale verblijfsplaats voor uw bezoek aan Québec City is.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet enorm groot en alle kamers verwennen u met een smaakvolle inrichting, dekbedden en kussens van ganzendons, een badkamer met vloerverwarming en uiteraard alle aannemelijkheden welke u van een luxe hotel mag verwachten. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen bijna in alle hotels in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid (tegen betaling)
  • Spa
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën