Cheticamp, Auberge Doucet Inn

Canada

Auberge Doucet Inn ligt net buiten Cheticamp, op een heuvel met een fraai uitzicht over Cheticamp Island en de bossen van de Cape Breton Highlands. Het opvallende, in hout opgetrokken en rood geschilderde hotel, beschikt over een eetzaal waar u dagelijks van uw ontbijt kunt genieten. Op het terras en in de grote tuin rondom Auberge Doucet kunt u gedurende de zomermaanden heerlijk tot rust komen na een actieve dag.

Locatie

Door zijn gunstige ligging, direct aan de Cabot Trail en vlak bij het dorpje Cheticamp, is Auberge Doucet Inn een goede uitvalplek om de omgeving te verkennen. Vooral fietsen en wandelen, maar ook vaartochten door de St. Lawrencebaai, behoren hier tot de vele mogelijkheden. In Cheticamp vindt u tevens verschillende winkels en restaurants.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet groot en alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met één Queensize bed (één twijfelaar) en een iets smaller tweepersoonsbed. Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met één Queensize bed en een iets smaller tweepersoonsbed verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën