Algonquin Provincial Park, Arowhorn Pines

Canada

Een kleinschalig resort, gelegen aan de oever van het Little Joe-meer in het hart van het Algonquin Pronvicial Park. Vanwege de afgelegen ligging bevinden zich geen restaurants in de nabije omgeving. Het hotel heeft een restaurant gespecialiseerd in de lokale keuken.

Locatie

Vanuit de Highway 60 welke door het Algonquin Pronvicial Park loopt, is het nog circa 20 minuten rijden totdat u bij het Arowhorn Pines resort aankomt. Daar aangekomen ervaart u meteen de rust van deze natuurlijke setting, te midden van ontelbare meren en bossen.

Accommodatie

De 50 kamers zijn verdeeld over verschillende blokhutten welke allemaal langs de oever van het meer liggen. Elke hut heeft een centrale lounge waar u op comfortabele stoelen en banken rondom de open haard kunt zitten. Per blokhut zijn er tussen de 3 en 12 slaapkamers, ingericht met antieke meubels en voorzien van een badkamer. De kamers hebben geen televisie en er is geen Wifi aanwezig, maar met zo’n uitzicht mist u deze niet.

 

Dit hotel heeft geen licentie om alcoholische dranken te verkopen. Indien u dit wenst raden wij aan om dit van tevoren te kopen en mee te nemen.

Voorzieningen
  • Restaurant        
  • Excursiemogelijkheden              
  • Parkeergelegenheid

 

De lodge heeft geen zwembad

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën