Twillingate, Anchor Inn Hotel & Suites

Canada

Het Anchor Inn Hotel & Suites is een eenvoudig, maar comfortabel hotel. Gelegen in het centrum van North Twillingate Island biedt het hotel uitzicht op de haven. De verschillende bezienswaardigheden van Twillingate zijn op loopafstand te bereiken. Het hotel heeft een eigen restaurant waar het ontbijt en diner wordt geserveerd, tevens is er een pub aanwezig.

Locatie

Gelegen in het plaatsje Twillingate, de “ijsberghoofdstad van de wereld”. Tot diep in de zomer kunt u vanuit daar ijsbergen zien welke vanuit Groenland zuidwaarts drijven. Vanuit de haven van Twillingate kunt u een boottocht ondernemen om de ijsbergen, maar ook de walvissen die graag in de wateren rondom Newfoundland verblijven, te spotten. In de nabijheid van uw hotel bevinden zich tevens verschillende winkels en restaurants.

Accommodatie

Er zijn verschillende kamertypes in dit hotel. De verschillen tussen de kamers zijn niet groot en allemaal beschikken zij over een badkamer met douche en televisie. Geeft u bij boeking aan of uw voorkeur uit gaat naar een kamer met één Kingsize bed (één groot tweepersoonsbed) of naar een kamer met twee Queensize bedden (twee twijfelaars). Zowel vier volwassenen als gezinnen met maximaal twee kinderen onder de 12 jaar kunnen in één kamer met twee Queensize bedden verblijven.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant        
  • Airconditioning
  • Parkeergelegenheid

 

Het hotel heeft geen zwembad.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën