Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Wilt u niks missen van de Niagara Falls en haar groene omgeving? Dan past deze cruise perfect in uw reis. Op het water maakt u een cruise langs de drie watervallen. Maar eerst wandelt u naar Table Rock waar u van bovenaf prachtig zicht heeft op de watervallen. Na genoeg foto’s geschoten te hebben, is het tijd om aan boord te gaan van de Hornblower-boot. Deze boot brengt u heel dicht bij de watervallen, u kunt ze bijna aanraken.

 

U luncht in het penthouse van het Sheraton on the Falls hotel. Vanaf het restaurant heeft u een fantastisch uitzicht op de falls. Geniet hier van een zes-gangen tellend buffet. Voor ieder wat wils, van vlees- en visgerechten tot aan vegetarische, pastagerechten, salades en fruit. En als kers op de taart een uitgebreid dessertaanbod met koffie en thee.

 

Na de lunch rijdt u over de schilderachtige Niagara Parkway en ontdekt u de omgeving. Onderweg stopt u bij de Bloemenklok, een botanische tuin in Niagara on the Lake, Queenston Heights en Niagara Gorge, een 11 km lange kloof.

 

Een aantal bijzondere stops verder wordt u weer afgezet bij de watervallen. Geniet nog even van een panoramisch uitzicht vanaf Rainbow Bridge.

                                       

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: boottocht, transport, lunch.