Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

De wereldberoemde Niagara Falls liggen op slechts 1,5 uur rijden van Toronto. Het is een natuurwonder dat u met eigen ogen gezien moet hebben! Rond de klok van 10:00 uur verlaat u Toronto en wordt u naar de watervallen gebracht. Hier start de excursie pas echt!

 

Zo bezoekt u vandaag een wijnmakerij en proeft u de lekkerste varianten. U maakt een boottocht en vaart naar de grootste van drie watervallen: Horseshoe Falls. U vaart zo dicht naar de watervallen dat u deze bijna kunt aanraken. Wilt u liever geen boottocht maken, maar een kijkje achter de watervallen nemen? Ook dit kan. Deze “journey behind the falls” is een toeristische attractie, maar zeer indrukwekkend. U gaat met een lift naar de voet van de Horseshoe Falls waar u vanaf een observatieplatform de waterval van dichtbij kunt zien. U heeft vandaag de keus om één van de twee activiteiten te kiezen.

 

Rond het middaguur staat er een drie-gangen lunch voor u klaar. Op een bijzondere plek met uitzicht op de watervallen. Uiteraard is er ook tijd voor vrije tijd. Wandel naar Rainbow Bridge voor een panoramisch uitzicht voordat u weer terugreist naar Toronto.

 

De excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: busvervoer, wijnproeverij, 3-gangen lunch, bootticket Hornblower of ticket Journey behind the falls.