Infodagen Cambodja

Reizen door Cambodja betekent een reis vol geschiedenis, cultuur, natuur en lekker eten. Onze Cambodja-specialisten reizen maar wat graag naar deze bestemming om de mooiste plekken te (her)ontdekken voor uw reis. Zij kennen de bestemming op hun duimpje en delen graag hun ervaringen met u. Meld u nu aan voor de infodag Cambodja.

 

88e4bc86-3cc2-404d-9346-001e991b8f43

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

c77acc7f-d97e-4978-9306-c7056895aeb3

De Cambodja presentatie

Wij nemen u mee naar het culturele Cambodja. Wij vertellen u al onze ervaringen, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen reis naar Cambodja.

 

Het is een interactieve presentatie, vragen en eigen ideeën vinden wij erg leuk om te horen tijdens deze presentatie. Tussendoor nemen we even een korte pauze, daarna zullen we u meer laten zien van deze prachtige bestemming.

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Camboda-specialisten kennen Cambodja door en door, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door deze indrukwekkende bestemming. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis?

 

Wilt u een rondreis door Cambodja maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Informatie Cambodja    Informatie Cambodja    Informatie Cambodja