Kratie (Koh Trong), Soriyabori Villas Resort

Cambodja

Soriyabori Villas Resort ligt op het eiland Koh Trong in de Mekong Rivier. Het eiland heeft witte zandstranden en ligt recht tegenover Kratie. Er zijn geen auto’s op het eiland, waardoor het er ideaal is om in alle rust bij te komen en om per fiets het eiland (6 kilometer lang) te verkennen. De bevolking is er erg vriendelijk.

 

Locatie

Het Soriyabori Villas Resort bestaat uit 10 leuke, traditionele houten Khmer huisjes in het noorden van het eiland Koh Trong. De natuur op de route naar het resort is de moeite waard om te bekijken. Met een kleine boot wordt u overgezet van Kratie naar het eiland Koh Trong. Vanaf daar gaat u per Tuk Tuk of (brom)fiets naar het resort.

Accommodatie

De bungalows zijn zoveel mogelijk in een typische Khmer stijl ingericht. Op dit moment zijn er 10 bungalows, maar er worden nog meer gebouwd door lokale vakmensen, om het resort de sfeer te geven van een traditioneel Cambodjaans dorp. De huisjes zijn ruim ingericht en alle benodigde (basis)faciliteiten zijn aanwezig.

Voorzieningen

Het resort beschikt over een zwembad. Laat u onderdompelen in de oase van rust die er op het eiland heerst. In het restaurant kunt u kiezen uit zowel traditionele als meer westerse menu’s. U kunt van tevoren reserveren.

Uw maaltijd staat dan op het door u gewenste tijdstip voor klaar. Het is eveneens mogelijk om fietsen te huren en het prachtige eiland per fiets verder te verkennen.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën