Sihanoukville, Tamu Hotel

Cambodja

Het kleinschalige Tamu Hotel is een modern, luxe hotel met het strand letterlijk aan uw voeten! De kamers van dit hotel liggen in U-vorm rond het zwembad. Het restaurant ligt aan het strand, en de loungebanken en bedjes staan hier voor u klaar.

Locatie

Het Tamu Hotel ligt direct aan het mooie zandstrand van Otres II. Aan het strand zijn meerder restaurants/loungebars, en er zijn ook een aantal winkeltjes in de directe omgeving. Het centrum van het drukke Sihanoukville bereikt u binnen 15 minuten met een taxi. Otres heeft zelf ook een klein centrum. U wandelt hier in 20 minuten naar toe.

Accommodatie

De 15 kamers van het Tamu Hotel zijn verdeeld in kamerblokken van 1 etage die in U-vorm om het zwembad gelegen zijn. Alle kamers hebben een balkon of een terras. De kamers zijn voorzien van TV, airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, minibar en badkamer met regendouche en aparte toilet. 

 

Kamertypen:

  • Standaard: 4 kamers met tweepersoonsbed gelegen op de begane grond, met buitenbadkamer.
  • Superior: 8 kamers met tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Ruimer dan de Standaard kamers. Binnen dit kamertype zijn er nog drie soorten. Superior Ocean: gelegen op de eerste etage, met binnenbadkamer. Superior Garden: gelegen op de begane grond, met buitenbadkamer. Superior Tropical: gelegen op de begane grond, met binnenbadkamer.
  • Deluxe: 2 kamers met tweepersoonsbed en sofa (kan gebruikt worden als derde bed), met buitendouche. Ruimer dan de Superior kamers.Voor families van maximaal 5 personen kan deze kamer samengevoegd worden met de aangrenzende Standaard kamer (met tussendeur).
  • Suite: 1 kamer met tweepersoonsbed en sofa (kan gebruikt worden als derde bed). Dit is het grootste kamertype. Gelegen op de eerste etage, met vanaf het balkon frontaal zicht over het zwembad en de zee.

 

In de Superior, Deluxe en Suite is het mogelijk een extra bed bij te plaatsen.

Voorzieningen
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Bibliotheek
Bouwstenen bij dit hotel
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.