Siem Reap, Toum Tiou River Cruise

Cambodja

Aan boord van deze prachtige boot gebouwd in traditionele stijl vaart u van Siem Reap naar Phnom Penh of omgekeerde volgorde. Met deze bijzondere cruise van drie dagen komt u op plekken waar nauwelijks toeristen komen. De naam Toum Tiou komt van een traditionele Khmer legende. Deze legende beschrijft het liefdesverhaal tussen Toum en Tiou, dit verhaal wordt nog dagelijks op scholen geleerd en komt voor in veel traditionele muziek van Cambodja.

 

Locatie

U vaart van Siem Reap naar Phnom Penh of omgekeerde volgorde.

Accommodatie

De Toum Tiou boot is 38 meter lang en beschikt over 14 comfortabele hutten. Er zijn 8 hutten gelegen op het benedendek en 6 hutten zijn gelegen op het bovendek. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, tweepersoons of  twee losse bedden een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Voorzieningen

Alle maaltijden aan boord van de boot zijn inbegrepen. De boot beschikt over een ruimte om even te relaxen. In de bar kunt u genieten van een drankje of u kunt een lekkere maaltijd gebruiken in het restaurant.

Het restaurant heeft specialiteiten uit Europa, Vietnam en Cambodja. De voorkant van de boot bied u een schitterend uitzicht over de Mekong.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.