Ratanakiri, Treetop Eco Lodge

Cambodja

In de mooie, groene jungle van Ratanakiri ligt de leuke Treetop Eco lodge. Verscholen in het bos staan de verschillende bungalows op palen verspreid over het terrein. Het is eenvoudig, maar zeer de moeite waard als uitgangspunt om de omgeving te gaan verkennen.

Locatie

De Treetop Eco lodge ligt midden in de natuur: dé reden om Ratanakiri te bezoeken. De meeste activiteiten zijn dan ook goed bereikbaar. Banlung is per auto slechts een paar minuten rijden. ’s Avonds bent u aangewezen op de lodge.

Accommodatie

De houten bungalows met rieten daken zijn gebouwd op palen. U heeft een heerlijke veranda met hangmat om lekker te kunnen uitrusten na een drukke dag. De bungalows zijn écht eenvoudig, dat wil zeggen: geen airco en niet altijd warm water.  Er is wel een badkamer met douche en toilet. Voor uw tandenborstel en zeep etc. dient u hier zelf te zorgen

Voorzieningen

In het gezellige, open ‘jungle-achtige’ restaurant kunt u eten en drinken met als achtergrond de geluiden van de jungle. Er worden ook fietsen verhuurd en er is wifi in het restaurant.

 

In de directe omgeving kunt u diverse interessante bezienswaardigheden bekijken zoals watervallen, inheems dorpen etc. Of maak een mooie wandeling in de omliggende natuur.