Phnom Penh, Mekong Floating Bungalow

Cambodja

Uniek! Zo vlakbij de hoofdstad overnachten op de Mekong in een drijvende, luxe bungalow. Vanaf uw privéterras heeft u geweldig uitzicht over de rivier en de zonsondergang. Oorspronkelijk waren bungalows gebouwd als experiment om energiezuinig te wonen. Nu is Mekong Floating bungalow een romantisch verblijf. In het donker ziet u de vele lichtjes van de Phnom Penh skyline.

Locatie

De lieflijke houten bungalow drijft op de Mekong rivier, met uitzicht op Phnom Penh. In 30 minuten vaart u met een authentieke rijstboot naar dit mooie plekje. De bungalow is tegenover het Koninklijk Paleis van Phnom Penh gelegen, aan de andere zijde van de rivier.

Accommodatie

Mekong Floating bungalow bestaat uit twee delen. Er is een bungalow geschikt voor maximaal 2 personen (77 m2). In het midden staat een groot tweepersoonsbed en aan beide kanten is een loungebank aanwezig. Vanuit uw bed kijkt u uit over de rivier. Een super uitzicht! De bungalow heeft een privéterras. Tevens beschikt uw kamer over een klamboe, airconditioning, minibar en badkamer met douche. Ook is er een eettafel met zithoek en bank. De bungalow ernaast is een restaurant, hier komen ook andere gasten dineren. Er wordt in beide bungalows gebruik gemaakt van zonne-energie.

Voorzieningen
  • Restaurant met bar