Stung Treng, Mekong Bird Resort

Cambodja

Houten huisjes op palen met uitzicht over de rivier. Rustig gelegen in een weelderig groen gebied, net buiten de stad Stung Treng. Van buiten lijken de huisjes traditionele Cambodiaanse woningen, maar van binnen zijn ze van modern comfort voorzien.

Locatie

Gelegen aan een rustig landweggetje zo'n 10 kilometer buiten de stad Stung Treng. Mekong Bird is aan een brede rivier gelegen, en wordt verder omringd door jungle en landbouwvelden. 

Accommodatie

De 14 kamers zijn alle gelegen in houten huisjes op palen, sommige vrijstaand en andere geschakeld. Alle huisjes hebben een terras, sommige direct aan de rivier en andere wat verder naar achteren gelegen. Alle kamers beschikken over airconditioning, ventilator en een badkamer met douche. De inrichting is fris en kleurrijk.

 

Kamertypen:

  • Bungalow (14 kamers): met tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden. Er zijn twee kamers die d.m.v. een tussendeur aan elkaar geschakeld kunnen worden. Er is één bungalow met drie vaste bedden (waaronder een stapelbed). In de overige bungalows kan een matras op de grond bijgeplaatst worden.
Voorzieningen
  • Twee restaurants
  • Bar
  • Fietsverhuur
  • Tochten per boot/kajak
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën