Battambang, La Villa

Cambodja

La Villa heeft als klein boutique hotel een perfecte nieuwe bestemming gekregen. De authentieke grandeur van de voormalige, welgestelde Indochinese bewoners zijn nog terug te vinden in de authentieke houten meubelen, oude foto's aan de muren en originele fans. Er is een zwembad bijgebouwd om u ook de ontspanning te gunnen die er in deze tijd bijhoort. 

Locatie

La Villa is gelegen op de oever van de schilderachtige Sangke rivier en op loopafstand van het centrum.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 7 kamers, 6 kamers zijn gelegen in het hoofdgebouw en 1 kamer is gelegen nabij het zwembad. Elke kamer is uniek en gedecoreerd in een fraaie Art Deco stijl.

Op de begane grond zijn twee kamers gelegen met zicht op de tuin of entree.

De twee kamers op de eerste verdieping zijn voorzien van een balkon en hebben zicht op de kade en de rivier. De kamers op de begane grond en op de eerste verdieping zijn ingericht met hemelbed en voorzien van muskietennet.

Daarnaast zijn twee kamers gelegen op de bovenste verdieping in loft stijl. Deze kamers zijn ingericht met een bed in Khmer stijl en hebben tevens zicht op de rivier.

De laatste kamer is gelegen in het bijgebouw met toegang tot de tuin en zwembad en heeft een privé terras.

Alle kamers zijn onder andere uitgerust met airconditioning, ventilator en badkamer met douche, toilet, koffie- en theefaciliteiten en een kluisje. 

Voorzieningen

Het restaurant Le Marelli serveert gerechten uit de westerse en Aziatische keuken. Tevens is er een bar. 

Het zwembad in de tuin is altijd prettig voor de nodige afkoeling.

Rondreizen bij dit hotel
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën