Koh Rong Saloem, Tube Resort

Cambodja

Kiest u voor het Tube Resort, dan kiest u voor verblijf in een wel heel bijzondere kamer. U verblijft namelijk in een vrijstaande buis, oftewel een ‘tube’. Wel met eigen badkamer, en alle verdere gemakken die een gewone hotelkamer ook biedt. Het Tube Resort is gelegen aan het rustige strand van Sandy Beach. Neem een duik in het zwembad, of zet een snorkel op en ga de zee in.

Locatie

Gelegen aan het rustige Sandy Beach. Met de ferry vanaf Sihanoukville vaart u in een uur naar Koh Rong Saloem. Daar wordt u afgezet aan het strand van Saracen Bay. Vanaf daar wordt u met een hotelboot opgepikt, die u in 5 minuten naar Sandy Beach vaart.

Accommodatie

De 15 kamers zijn in een halve cirkel gelegen, met in het midden de grote blauwe koepel, de tuin met zitjes, wit zand en bomen en de twee jacuzzi's. Alle kamers beschikken over TV, airconditioning, ventilator, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, minibar en een badkamer met regendouche. Alle kamers hebben ook een terras met zitje.

 

Kamertypen:

  • Deluxe Room: 5 geschakelde koepeltjes, met in iedere koepel een kamer met tweepersoonsbed en een buitenbadkamer.
  • Dome Room: 10 vrijstaande koepeltjes, ruimer dan de Deluxe. Middenin de ronde kamer staat een tweepersoonsbed op een rond platform. Recht erboven, in de top van de koepel, is een dakraam zodat u vanuit uw bed de hemel kunt bewonderen. Er is een alkoof met een sofa erin. Deze kan opgemaakt worden tot extra bed voor één volwassene of twee kinderen. De badkamer is kleiner dan die van de Deluxe Room en bevindt zich binnen. Naast een zitje zijn er ook twee zonnebedden op de veranda van dit kamertype.
Voorzieningen
  • Zwembad
  • Jacuzzi
  • Restaurant
  • Bar
  • Wifi
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën