Koh Rong Saloem, Sol Beach Resort

Cambodja

Nette, houten bungalows (zelf noemen ze ze villa's) met een superligging aan het witte zand van de rustige Saracen Bay. Een aantal villa's ligt direct aan het strand (ideaal voor stellen). Ook zijn er grote familiekamers waar een gezin met 6 personen in kan verblijven.

Locatie

Het Sol Beach Resort is aan de kilometerslange Saracen Bay gelegen. Hoewel er veel restaurants en strandbars te vinden zijn in deze baai, is het er niet druk. Met een openbare ferry vaar u naar Koh Rong Saloem. Met een klein bootje van het resort wordt u bij de pier opgehaald en het laatste stukje naar het resort gebracht. 

Accommodatie

De houten, vrijstaande villa's liggen in drie rijen achter elkaar. Er is tussen de villa's circa 3 meter afstand, ze liggen vrij dicht op elkaar. Alle villa's hebben een veranda met lounge-zitje. Ze beschikken over airconditioning, ventilator, kluisje, koelkastje en een badkamer met bad en aparte regendouche.

 

Kamertypen:

  • Ocean Front Villa: 6 kamers direct aan het strand gelegen, met tweepersoonsbed.
  • Tree Villa: 5 kamers achter de Ocean Front Villa's. Hoog gelegen op palen, met uizicht op de boomtoppen. Met twee tweepersoonsbedden (waarvan één op een vide).
  • Family Villa: 5 kamers achter de Tree Villla's. Met woonkamer, twee slaapkamers beneden (waarvan één met tweepersoonsbed en één met twijvelaar) en twee éénpersoonsbedden op de vide.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Spa
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.