Koh Rong Saloem, Lazy Beach Resort

Cambodja

Wit strand, palmbomen en rust. Dat is Lazy Beach. Door de afgelegen ligging, en het feit dat Lazy Beach het enige resort is in deze baai, weten niet veel mensen het enorm lange strand te vinden. Aan beide uiteinden van de baai bevinden zich kleurrijke koraalriffen met vele vissen. U kunt hier vanaf het strand snorkelen. Einde van de middag ziet u hier de zon in zee zakken.

 

Ontbijt is niet inbegrepen bij verblijf in dit resort.

Locatie

Rustig gelegen aan een ruim een kilometer lange baai met wit zand en palmbomen. Het Lazy Beach Resort is het enige resort aan deze baai. Vanuit Lazy Beach  wandelt u via een paadje door de jungle in 20 minuten naar Saracen Bay waar een ruime keuze uit restaurants en bars is. De ferry meert meestal ook af in Saracen Bay. Personeel van het Lazy Beach Resort wacht u daar op, en vervoert uw bagage naar het resort. Bij goed weer kan de boot van Lazy Beach wel tot in de baai van het resort zelf komen. Maar of dit lukt is pas op de dag zelf te vertellen.

Accommodatie

Van de 20 houten bungalows liggen er 15 langs het strand (met door de bomen heen zicht op strand en zee) en 5 in de rij erachter. De bungalows liggen vrij ver uit elkaar, dus er is veel privacy. Iedere bungalow heeft een veranda met zitje en hangmat. Binnen zijn er twee queensize tweepersoonsbedden, beide met een klamboe er omheen. De kamers zijn verder voorzien van ventilator, kluisje en badkamer met douche (koud water). Sommige kamers hebben een iets kleinere veranda, maar zijn van binnen ruimer en voorzien van een zithoek.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Bar
  • Taffeltennis, badminton, volleybal
  • Verhuur snorkelmateriaal en SUP-boards
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.