Koh Kong, Koh Andet Resort

Cambodja

Luxe ingerichte drijvende huisjes gelegen op het puntje van een klein eiland in de Tatai rivier, omringd door dichtbegroeide jungle. Ieder huisje heeft een veranda met zitje waarvandaan u de zonsopgang of -ondergang kunt bewonderen.

Locatie

Koh Andet Resort ligt zeer afgelegen. Op het puntje van een eilandje in de Tatai rivier. Het eilandje is begroeid met jungle, en er wonen nog een paar lokale families. In 25 minuten vaart u met een bootje vanaf de Tatai brug naar het resort.

Accommodatie

De 12 drijvende bamboe huisjes met rieten daken zijn op de punt van een eilandje gelegen. Het restaurant ligt in het midden. Afhankelijk van de zijde waar u verblijft, maakt u de zonsopgang of -ondergang mee vanaf uw veranda met zitje. De huisjes zijn per twee geschakeld. Alle kamers beschikken over een ventilator, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, minibar en badkamer met houten badkuip en regendouche erboven. Er zijn huisjes met tweepersoonsbed, en huisjes met twee éénpersoonsbedden. Boven de bedden hangt een klamboe.

Voorzieningen
  • Zwembad met rivierwater
  • Restaurant met bar
  • Fitness
  • Kajaks (gratis)
  • Spa behandelingen
Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën