Kep, Villa Knai Bang Chatt

Cambodja

Een exclusief charmant resort gelegen in het vissersplaatsje Kep. Het resort biedt u een mix van privacy, exclusiviteit en schoonheid. Ideaal voor een huwelijksreis of een andere bijzondere gelegenheid. Knai Bang Chatt betekent “regenboog die de zon omcirkelt”, een boeddhistische uitdrukking die staat voor de “halo” om het hoofd van de Boeddha. Met andere woorden Knai Bang Chatt biedt u niet alleen onderdak maar beschermt u ook.

Locatie

Knai Bang Chatt is gelegen in Kep, een oud vissersdorp, op ongeveer 25km ten zuidoosten van Kampot. Met name de tropische omgeving is bijzonder mooi.

Accommodatie

In Villa Knai Bang Chatt zijn 11 verschillend ingerichte kamers, waarvan 3 onlangs gerenoveerde villa’s. Grote terrassen bieden adembenemende uitzichten over de zee en diverse eilandjes.

Voorzieningen

In de prachtige tuin kunt u heerlijk tot rust komen. Tevens kunt u zeilen, een speedboot huren of kayakken. In het voormalig vissershuis vindt u een gezellig restaurant en bar. U kunt heerlijk zwemmen of zonnebaden. Gegarandeerd een fantastisch verblijf!

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën