Kep, Veranda Natural Resort

Cambodja

Het Veranda Natural resort is een bijzondere accommodatie, gelegen in het National Park van Kep.

Het resort is volgens een uniek concept gebouwd. Het grootste deel is van hout en dit geeft een warme en natuurlijke uitstraling. U loopt over verhoogde houten loopbruggen naar uw privé-bungalow welke omgeven is door vele planten en bomen.

Dit is echt een boutique resort waar u het gevoel heeft op een speciale plek te zijn. U kunt genieten van luxe, rust en heerlijk eten aan de kust van Cambodja.

Locatie

De kamers en bungalows van het Veranda Nature Resort liggen in het Kep National Park. Een fijne locatie, ongeveer een kilometer van de zee, waar u heerlijk vis kunt eten.  Deze accommodatie heeft voor ieder wat wils door de verschillende kamertypes. Kep was in de koloniale tijd zeer populair bij de Fransen. 

Accommodatie

Het resort bestaat uit 16 verschillende type kamers/bungalows, die onderling verbonden zijn met houten bruggen. De bungalows zijn gebouwd met gebruikmaking van natuurlijke materialen. 

Voorzieningen

In het restaurant worden zowel Aziatische als westerse gerechten geserveerd en, niet onbelangrijk, zelfgemaakt ijs! Bij het zwembad vindt u een bar en verder zijn kluisjes en een wasservice aanwezig.

In de spa kunt u, tijdens een goede massage, heerlijk bijkomen van alle indrukken van uw reis.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën