Kep, Tara Lodge

Cambodja

Lieflijke, kleinschalige accommodatie in een weelderige tuin. Een heerlijk zwembad maakt het geheel helemaal af.

Locatie

Kep ligt een paar kilometer van de grens met Vietnam aan de zuidkust van Cambodja. In het verleden was de stad de populairste en meest prestigieuze kustplaats van Cambodja. Het heeft zijn koloniale villa's en oude pracht en praal behouden. Dat Kep in het verleden zo populair was, is zowel te danken aan het uitzicht op de Golf van Siam en zijn eilanden als aan de gastronomie die bestaat uit zeevruchten en in het bijzonder krabben. Het is ook de thuisbasis van het Kep National Park.

Jarenlang raakte Kep in de vergetelheid. Recente ontwikkelingen zoals een promenade en standbeelden langs de oceaan en nieuwe (begaanbare) wegen die Kep verbinden met andere steden (Kampot, Sihanoukville, Phnom Penh, Vietnam) maken de plaats opnieuw aantrekkelijk voor toeristen.

Accommodatie

Tara Lodge bestaat uit vijf bungalows met negen kamers in totaal. Er zijn kamers op de begane grond en op de eerst verdieping van de bungalows. In sommige kamers staat een tweepersoonsbed, in andere twee eenpersoonsbedden. Er is één familiekamer. Alle kamers hebben airconditioning, een ventilator, een minibar, een klamboe boven het bed, een bureau, televisie, wifi en een terras met stoelen.

De superior kamers hebben als extra een kluisje.

Voorzieningen
  • Wifi
  • Restaurant         
  • Zwembad
  • Massages
  • Bibliotheek
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën