Chi Phat, Bungalows Chi Phat

Cambodja

Chi Phat is een traditioneel Cambodjaans dorp waar u zich gelijk welkom voelt. De lokale bevolking is uitermate vriendelijk en behulpzaam. Uw verblijf in Chi Phat is onderdeel van een ecotoerisme project en helpt bij het duurzaam ondersteunen van lokale families en bescherming van de omliggende natuur.

Locatie

Via een 17 km. onverharde weg komt u bij de Chi Phat gemeenschap, gelegen in de provincie Koh Kong, aan de Preak Piphot rivier. U verblijft midden in de natuur: hier vindt u onder andere regenwoud, watervallen en bergen. U kunt het Cardamom gebergte ontdekken en vele dieren en vogels spotten. In de omgeving kunt u veel excursies doen, zoals trekkings en mountainbiken.

Accommodatie

In Chi Phat verblijft u in een simpele bungalow. Er zijn zes bungalows aanwezig, die beschikken over een groot tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer. Tevens zijn in de bungalows handdoeken en klamboes aanwezig.

Voorzieningen

Bij de accommodatie zijn geen faciliteiten aanwezig.  Er is een bezoekerscentrum in het dorpje, waar u gebruik kunt maken van onder andere wifi en elektriciteit. In de omgeving kunt u een aantal restaurantjes en winkeltjes vinden.

In de winkeltjes worden een aantal basis levensmiddelen verkocht, maar het kan zijn dat deze zijn uitverkocht. Aan te raden is om zelf producten mee te nemen.