Chi Phat, Bungalows Chi Phat

Cambodja

Chi Phat is een traditioneel Cambodjaans dorp waar u zich gelijk welkom voelt. U verblijft midden in de natuur: hier vindt u onder andere regenwoud, watervallen en bergen. Uw verblijf in Chi Phat is onderdeel van een ecotoerisme project en helpt bij het duurzaam ondersteunen van lokale families en bescherming van de omliggende natuur.

Locatie

Vanaf Phnom Penh rijdt u in circa 4 uur naar de Andoung Teuk brug. Daar ligt een eenvoudige houten motorboot klaar die u in zo'n 2 uur naar het dorp Chi Phat vaart. Chi Phat is middenin de natuur gelegen in de provincie Koh Kong, aan de Preak Piphot rivier. Omringd door regenwoud en bergen. 

 

Accommodatie

In Chi Phat verblijft u in een eenvoudige bungalow. Er zijn zes bungalows aanwezig, die beschikken over een groot tweepersoonsbed of twee aparte bedden en een eigen badkamer (koud water). Tevens zijn in de bungalows handdoeken en klamboes aanwezig. Er is geen elektriciteit, dus ook geen airconditioning.

Voorzieningen

Bij de accommodatie zijn geen faciliteiten aanwezig.  Er is een bezoekerscentrum in het dorpje, waar u gebruik kunt maken van onder andere wifi en elektriciteit. In het dorp zijn wat lokale eettentjes en winkeltjes.

In de winkeltjes worden een aantal basis levensmiddelen verkocht, maar het kan zijn dat deze zijn uitverkocht. Aan te raden is om zelf producten mee te nemen.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën