Battambang, Bric-a-Brac hotel

Cambodja

Wat een prachtig boutique hotel is Bric-a-Brac! Kunst, passie en mooie meubilering komen hier samen. Bric-a-Brac is gevestigd in een gerestaureerd historisch pand. Deze unieke kleinschalige accommodatie biedt hoogstaande persoonlijke service.

Locatie

Bric-a-Brac vindt u in het koloniale gedeelte in het hart van Battambang, tussen imposante Franse koloniale gebouwen. De Psar Nath Market ligt vlakbij het hotel en de River Night Market bereikt u op 1 minuut loopafstand.

Accommodatie

Bric-a-Brac heeft slechts 3 verdiepingen met 3 kamers, alle drie sfeervol en met een ander design ingericht. De kamers hebben dan ook allemaal een toepasselijke naam: Coloniale, Orientale en Indochine. Vanaf uw balkon heeft u uitzicht over de stad. Alle kamers beschikken over wifi, een ventilator en airconditioning.

 

Kamertypen:

  • Coloniale kamer, geschikt voor 2 personen. De Coloniale is gebaseerd op het Franse koloniale verleden van 1863 en 1953. Met dit in het achterhoofd, hebben de enthousiaste eigenaren de kamer ontworpen. De originele staat van het plafond is teruggebracht en de kamer is gedecoreerd met unieke antieke stukken uit de Indochina periode. De koude vloertegels zijn eveneens origineel: wat een plaatje!
  • Orientale kamer, deze is ook zo uniek! De kamer is voor 1 persoon en gebaseerd op Nood-Oost Azië, specifiek op Chinese en Japanse invloeden. Het plafond heeft een ruwe betonnen basis en is afgemaakt met een mooie laag glazuur. Bijzonder mooi zijn de antieke oriëntaalse stukken. De vloer is erg modern, gemaakt van gepolijst cement. Midden in de kamer staat het pronkstuk: een antiek handgemaakt Chinees bed met een heerlijk matras.
  • Indochine kamer. De naam van deze kamer is geïnspireerd op het Franse woord voor het Zuidoost-Aziatische koloniale rijk. Als u de badkamer opent ziet u de oorspronkelijke muren, met een eigentijds Khmer graffiti. Indochine heeft een originele vloer en is eveneens ingericht met antieke en koloniale stukken.
Voorzieningen
  • U ontbijt wordt geserveerd op uw kamer, vers bereid.
  • Bric-a-Brac beschikt over een leuk winkeltje met antieke stoffen, lokale handwerken en weefkunst.
  • U kunt een handwerkworkshop of kookles volgen.
  • Het hotel heeft geen eigen zwembad, u mag gebruik maken van het zwembad van een resort in de buurt. 

 

Een leuk weetje: de eigenaar van het hotel heeft al verschillende kookboeken uitgebracht en prijzen gewonnen.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën