Battambang, Au Cabaret Vert

Cambodja

Een groene oase aan de rand van Battambang. Deze eco-accommodatie biedt ruime bungalows en een groot zwembad, midden in een tropische tuin. De naam ‘Au Cabaret Vert’ is geïnspireerd op een gedicht van de Franse dichter Arthur Rimbaud. Hier geniet u van een mooi zwembad en heerlijk eten.

Locatie

Au Cabaret Vert ligt in een rustig gedeelte van Battambang, buiten het stadscentrum. Bezienswaardigheden zoals Phnom Sampeu, Museum van Battambang en de wijngaard van Banan zijn goed per tuktuk bereikbaar.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 6 comfortabele bungalows. Vanaf uw terras heeft u uitzicht op het zwembad. Elke bungalow heeft airconditioning, televisie, koelkast en minibar. De kamers zijn ingericht in een moderne lichte stijl.

Voorzieningen

Au Cabaret Vert heeft een mooi natuurlijk zwembad. Dit betekent dat men regenwater gebruikt, daarom ziet het er iets anders uit.

 

Het restaurant van Au Cabaret Ver serveert goede Franse en Cambodjaanse (Khmer) gerechten. Deze worden bereid met ingrediënten uit eigen biologische tuin.

Er worden ook verschillende wijnen geserveerd. U kunt in het restaurant gebruik maken van wifi. Het is erg leuk om de omgeving per fiets te verkennen. Bij het hotel zijn fietsen te huur.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën