terug naar overzicht

Bouwsteen Toum Tiou Rivier Cruise

In het kort over de Toum Tiou Rivier Cruise

Cambodja beleven vanaf het water: wat een geweldige manier van reizen! U heeft eerst in Siem Reap vanuit uw hotel de grootsheid van de tempelcomplexen ervaren. Deze dagen zet u uw reis voort aan boord van één van de Toum Tiou-rivierschepen. Deze drie dagen vergeet u eveneens niet snel: u komt namelijk op plaatsen waar praktisch nooit toeristen komen; ze zijn niet of moeilijk bereikbaar. Maar met uw cruiseschip, de Toum Tiou II, zijn de stille dorpjes op palen, de afgelegen tempels voor dagelijkse ceremoniën, de marktjes, kortom: het dagelijkse Cambodjaanse leven voor u wel toegankelijk.

Geniet ervan! Het schip is comfortabel, uitstekend om hier een paar dagen vanaf het dek te genieten van het leven dat aan u voorbij glijdt!

 

Opmerking vaarseizoen: Bij laag water kan het zijn dat het schip niet vaart; in de periode augustus tot en met december is de waterstand praktisch altijd hoog genoeg.

Er zijn maar enkele afvaarten per maand en daarom is de cruise snel volgeboekt. Wees er vroeg bij!

VanVerre1 (237)

Route

Dag 1      Siem Reap - Varen met Toum Tiou II

Dag 2      Varen

Dag 3      Phnom Penh

 

Opmerking: het schip vaart 2 kanten op, route kan dus ook omgekeerd

Cambodja34

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

Overige informatie

Vervoer en gidsen
U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende gids. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje Prijsindicatie

Aantal deelnemers
Deze bouwsteen is gebaseerd op het mooiste Toum Tiou-rivierschip, de Toum Tiou II. Deze heeft 14 hutten. U reist dus in een klein gezelschap, waarmee u ook de excursies maakt.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.