terug naar overzicht

Bouwsteen Landelijk Cambodja

In het kort over Landelijk Cambodja

Het rustige, landelijke leven van Cambodja vindt u ten zuiden van Phnom Penh. Het heeft geen hoogtepunten in de zin van ‘dit moet ik eens in mijn leven gezien hebben'. Maar juist de rust en ruimte, het leven van alledag in de kleine vissersplaatsjes bieden mogelijkheden tot bijzondere ontmoetingen of ontdekkingen.

Een paar leuke excursies hebben we voor uitgezocht: Een dagtocht per tuktuk door de landelijke omgeving van Kampot naar de plaats Kep, waar u vers gevangen vis kunt eten. En een boottocht met Bart, de Vlaming die u door de wateren rondom Kampot in Cambodja vaart. 

VanVerre1 (372)

Route

Dag 1     Phnom Penh - Kampot

Dag 2     Kampot

Dag 3     Kampot

Dag 4     Kampot - Sihanoukville

VanVerre1 (391)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips:

  • Wilt u aan het stand verblijven, maar toch in deze landelijke omgeving? Kies dan voor een verblijf in het vissersplaatsje Kep. 
  • Verblijf nog een nacht in Kampot, en boek een excursie...

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis:

Geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie Hotels in de menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis..

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.