Infodagen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Afrika is een groot continent waar veel te zien en te beleven is. Onze Afrika-specialisten vertrekken elk jaar naar dit continent om één van de landen nog beter te leren kennen en om daar meer te ontdekken. Hierdoor blijven zij de bestemmingen door en door kennen en kunnen wij weer nieuwe onbekendere plekken toevoegen aan onze Afrika reizen. Wilt u alle tips van onze Afrika-specialisten horen voor uw reis naar Zuid-Afrika, Namibië of Botswana? Meld u dan nu aan.

 

10743559-a30a-431a-a50f-14ac49a437e1

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Wilt u niet de gehele presentatie bijwonen? Een deel kan natuurlijk ook. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan. Tot snel!

2ea1274e-c30c-495e-b3a3-2727991d7b6c

Programma Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

10:00 uur  Zuid-Afrika

 

11:45 uur  Namibië en beknopt Botswana

 

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Afrika-specialisten kennen het land door en door, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door de landen van zuidelijk Afrika. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis Afrika?

 

Wilt u een rondreis door een land in Afrika maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Mauritius    Namibië