Savute, SKL Savute Camp

Botswana

Een authentiek safarikamp met slechts 5 tenten. De ligging is geweldig direct aan het (droge) Savute Channel. Perfect uitgangspunt voor onvergetelijke safaritochten door dit afwisselende gebied in Chobe National Park.

Locatie

Op een half uurtje rijden van de Savute airstrip. Centraal in het safarigebied. Ook te bereiken per 4 x 4 voertuig.

Accommodatie

SKL Savuti Camp is een eenvoudig onderkomen, echter prima voor diegene die een kleiner budget hebben. De ligging is geweldig en de safari-activiteiten zijn uitstekend. Omdat er slechts 5 safaritenten zijn is de sfeer intiem en zorgt het vriendelijke personeel dat het u aan niets ontbreekt. Smakelijke maaltijden worden in het centrale deel gereserveerd. Bestel een drankje aan de bar en geniet van het uitzicht. Wanneer het kampvuur aangaat komen vaak de verhalen los. Wissel uw ervaringen uit met medereizigers en luister naar de boeiende verhalen van uw gids, die heeft in de loop der jaren al heel wat meegemaakt. De centrale ligging van het kamp zorgt dat u direct aan de safaritochten begint. In de vroege ochtend en namiddag gaat u op pad.

 

Kamertypen: 

  • Safaritent. De 5 eenvoudig ingerichte safaritenten staan verspreid over het terrein en bieden privacy. Er is een veranda met schitterend uitzicht over het (droge) Savute Channel. In de tent is airconditioning en een badkamer met bad en douche en toilet. Geniet onder de buitendouche met zicht op de natuur. Overnachten in een tent is speciaal want zowel op de dag als ’s nachts mist u geen geluid uit de bush.
Voorzieningen
  • Eetgedeelte
  • Bar
  • Uitkijkdek
  • Kampvuur
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën