Moremi Game Reserve, Camp Moremi

Botswana

Voor een aantal onbezorgde safaridagen is Camp Moremi dé perfecte plek. In een safarivoertuig en per boot trekt u er met uw gids tweemaal per dag op uit. Moremi Game Reserve ligt aan uw voeten…wat wilt u nog meer? Het kamp heeft 13 ruime luxe tenten. Er hangt een zeer ontspannen sfeer en het vriendelijke personeel legt u helemaal in de watten.

Locatie

Camp Moremi ligt aan de Xakanaxa-lagune en is zowel over land als door de lucht bereikbaar. Vanuit Maun, Kasane of andere safarikampen vliegen dagelijks kleine vliegtuigen naar de airstrip. Vanuit de lucht is het genieten want zelfs dan is wild te spotten.

Accommodatie

Het moderne Camp Moremi is ruim opgezet. Een groot deel van het kamp staat op palen en is met riet overkapt, dat zorgt voor een echte Afrikaanse sfeer. Het centrale deel is voorzien van een stijlvolle lounge en een bibliotheek. Fijne plekken om een safariboek door te bladeren. Het zwembad is heerlijk om af te koelen. De ligbedden rondom zijn ideaal om te genieten van alle geluiden uit de bush…..rustgevend zodat u ook makkelijk even een dutje doet. Er is geen WiFi. Voorafgaand aan het diner hangt het rondom de bar een gezellige sfeer. Alle nationaliteiten delen hier met elkaar de ervaringen uit en het is ook hier waar vaak vriendschappen tussen gasten ontstaan. De chef-kok zorgt voor smakelijke maaltijden. Een slaapmutsje neemt u vaak nog even bij het kampvuur, maar laat naar bed gaan doet u niet. De wekker gaat immers de volgende ochtend weer om 06.00uur af! Het wildrijke Moremi Game Reserve is dé plek om de Big Five te spotten. Samen met uw gids probeert u ze spotten. Relaxt zijn de middagtochten per boot, hier is de focus meer op het vogelleven. Net voor zonsondergang wordt er gestopt voor een ‘sundowner’. Met een gin & tonic in de hand ziet u de zon ondergaan….Dat is Afrika op zijn best!

 

Kamertypen: 

  • Safaritent. De 12 luxe ruime safaritenten staan midden in de natuur. De inrichting is modern en er is een slaapgedeelte met muskietennet en fan. Een zitgedeelte is de afscheiding naar de deels open badkamer. Hier hangt een douche voor ‘hem en haar’. Met uitzicht op de bush is het lekker douchen! Er zijn koffie-en theefaciliteiten en kluis aanwezig. Tussen de safaritochten kunt u relaxen op het dek.
  • Familietent. Er is 1 familietent met 2 slaapgedeeltes en 2 badkamers. De faciliteiten zijn gelijk aan de safaritent.
Voorzieningen
  • Centraal deel op palen
  • Eetgedeelte
  • Bar
  • Lounge
  • Zwembad
  • Safaritochten in voertuig en per boot
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën