Okavango Delta, Kanana

Botswana

De ligging in een privéconcessie in de Okavango Delta maakt Kanana een speciale plek. Hier is het waar u offroad rijdt en ook wandeltochten maakt, echt een unieke ervaring. Alle luxe safaritenten zijn fraai gelegen. Romantisch slapen doet op het sleepoutdeck onder de sterrenhemel op enkele kilometers van het kamp. Uiteraard zijn alle safaritochten onder begeleiding van gepassioneerde gidsen, zij kennen het gebied als geen ander. Het zal u aan niets ontbreken in Kanana de komende nachten.

Locatie

In het hart van de Okavango Delta en goed bereikbaar per vliegtuigje vanuit Maun en andere plekken in Botswana. Goed uitgangspunt om de machtige Okavango Delta te ontdekken

Accommodatie

Alles klopt bij Kanana, dat ervaart u direct bij binnenkomst waar het vriendelijke personeel u staat op te wachten. Een warmer welkom kan bijna niet! Het centrale deel is half open en sfeervol met riet overkapt. Neem plaats in het zitgedeelte om te relaxen of een boek te lezen. Zorg wel dat u uw fotocamera bij de hand heeft want er valt vaak wild te spotten. De maaltijden worden vaak op het houten dek geserveerd. Voor en na het diner brandt het kampvuur en is het dé plek om een praatje te maken met andere gasten. Ook de safarigidsen zullen hier gepassioneerd hun ervaringen delen. Tussen de safaritochten is het rondom het kleine zwembad goed toeven. Dommelweg op een van de ligbedden of luister naar het gezang van de vogels. ’s Avonds wordt u altijd naar uw kamer gebracht, het wild loopt hier namelijk vrij rond. Professionele safarigidsen nemen u mee op mokoro- en boottochten (afhankelijk van de waterstand), of spannende tochten door de bush te voet. Drie maal per dag zijn er safari’s in de open landrover waar u met slechts 4 personen in zit (ook na het diner kunt u op safari!) en er zijn vistochten. Er is geen WiFi aanwezig en alles gaat op zonne-energie. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom.

 

Kamertypen: 

  • Safaritent.  De 7 luxe ruime safaritenten staan midden in de natuur. De inrichting is on koloniale stijl met een houtenvloer. Er is een slaapgedeelte met muskietennet en fan. De ruime badkamer beschikt over een douche en toilet. Voor de tent is een privédek, zalig om hier te relaxen tussen de safari’s door en te genieten van het uitzicht.
  • Familietent. Er is 1 familietent met 2 slaapgedeeltes, badkamer en buitendouche. De faciliteiten zijn gelijk aan de safaritent.
  • Sleepout. Het open dek is op palen gebouwd en heeft 360 graden uitzicht. U brengt
  • hier de nacht samen door onder het muskietennet. Douche en toilet zijn aanwezig. Een safarigids houdt wel een oogje in het zeil gedurende de nacht, dat is een fijn gevoel. Wilt u romantisch overnachten reserveer dan vooraf deze bijzondere plek.
Voorzieningen
  • Centraal deel op palen
  • Eetgedeelte
  • Bar
  • Lounge
  • Zwembad
  • Afwisselende safaritochten in voertuig, te voet en per boot
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën