Chobe National Park, Garden Lodge

Botswana

Een kleinschalige lodge met slechts 8 kamers waar een intieme sfeer hangt. De ligging aan de Choberivier zorgt dat u een mooi uitzicht heeft. Schrik niet wanneer u ’s avonds in de tuin olifanten of nijlpaarden ziet lopen, want zij zijn vaak geziene gasten hier!

Locatie

In het levendige stadje Kasane, direct aan de beroemde Choberivier. De ingang naar het Chobe National Park is slechts op 5 minuten rijden. Vanaf hier gaat u de bush ontdekken. De internationale luchthaven van Kasane is ook op slechts 5 minuten rijden. Vanaf hier vertrekken veel vliegtuigjes naar andere safarigebieden in Botswana.

Accommodatie

Een gemoedelijke lodge waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Wissel tijdens de maaltijden ervaringen uit met overige reizigers. Altijd interessant om andere nationaliteiten te ontmoeten en te horen in welke safarigebieden zij al wild hebben gespot. Wissel tips uit! Er zijn slechts 8 kamers. Na een safaritocht biedt het zwembad uitkomst voor verkoeling. Bestel een drankje en maak een praatje met het personeel. Er is een lounge- en eetgedeelte. Via een trap komt u bij de veranda van waar u mooi uitzicht heeft op de tuin. Bij de receptie of vooraf reserveert u safaritochten. In de morgen gaat u meestal per open voertuig op zoek naar het wild, terwijl de middagtochten meestal per boot over de machtige Choberivier zijn. Zorg voor een goede camera en verrekijker zodat u onbezorgd geniet.

 

Kamertypen: 

  • Standaard.  5 Standaardkamers liggen op de begane grond. Ze zijn prima ingericht met een fan, airconditioning, muskietennet, koffie- en theefaciliteiten en een zitje voor de kamer. Een kamer is iets kleiner.
  • Familiekamer. 3 Familiekamers liggen op de eerste verdieping en hebben rieten overkapping. De faciliteiten zijn gelijk aan de standaardkamer. In de kamer is een wenteltrap naar de vide waar 2 extra bedden staan. Geschikt voor 2 volwassene 2 kinderen.
Voorzieningen
  • Lounge met zicht op de lagune
  • Observatiedek
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Diversiteit aan safaritochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën