Savute, Savute Safari Lodge

Botswana

Bij binnenkomst springen de waterdrinkplaatsen direct in het oog. Hier komen olifanten regelmatig een slok water halen en spelen een groep impala’s over de vlakte. De ligging midden in de natuur zorgt dat u niets mist van de geluiden. Wees eerlijk…wie wil er niet gewekt worden door een vogelserenade? U maakt onvergetelijke safaritochten. Het intieme kamp heeft slechts 12 chalets.

Locatie

Op een half uurtje rijden van de Savute airstrip. Midden en het gebied van Savute dat ligt in Chobe National Park. De beroemde Savute-marsh en Savute Channel liggen heel dichtbij. Ideaal voor uw safaritochten, door het open grasland. Wild spotten gaat hier goed af.

Accommodatie

Savute Safari Lodge is echt een parel te noemen in het gelijknamige gebied. Bijzonder zijn de waterdrinkplaatsen voor de deur die grote aantrekkingskracht hebben op het wild. Tussen de safaritochten door is het genieten op de veranda voor uw chalet. Fotocamera bij de hand, want er vallen genoeg plaatjes te schieten van impala’s en olifanten. Ook vanaf het zwembad is er voldoende uitzicht. Het hoofddeel is uit hout en riet opgetrokken en geeft een safarigevoel. Bestel een frisdrank of iets sterkers aan de bar en maak een praatje met uw medegasten. ’s Avonds wordt het kampvuur ontstoken. Vroeg in de ochtend en in de namiddag gaat u met een professionele gids op safari door het gebied. Stel al u vragen en ze worden met veel passie en kennis beantwoord.

 

Kamertypen: 

  • Chalets. 8 Chalets zijn fantastisch gelegen aan de waterdrinkplaats en de andere 3 hebben zicht op de natuur. Allemaal voorzien van een zitje, bed met muskietennet en een badkamer met douche en toilet. Fan, koffie- en theefaciliteiten, kluis en WiFi zijn aanwezig. Nestel u zelf op de veranda en geniet van de geluiden uit de bush.
  • Familiechalets. Het familiechalet is ruim van opzet en ligt in de natuur. Het heeft 2 slaapkamers en badkamers en zitgedeelte. De faciliteiten zijn gelijk aan de chalets.

 

 

Voorzieningen
  • Waterdrinkplaatsen
  • Restaurant
  • Bar
  • Zwembad
  • Safaritochten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën