Chobe National Park, Chobe Savanna Lodge

Botswana

Met een ligging direct aan de Choberivier aan de Namibiëzijde is de lodge een ideaal onderkomen voor natuurliefhebbers. Dit is dé plek waar u de hele dag een fotocamera en verrekijker bij de hand moet hebben. Olifanten, nijlpaarden en een rijk vogelleven zorgen dat u zich geen moment verveelt. De safaritochten zijn alleen over het water.

Locatie

Direct aan de Choberivier ligt de lodge op Namibisch grondgebied. Vanuit Kasane in Botswana heeft u een boottransfer. Inclusief de grensformaliteiten neemt de transfer ongeveer 40 minuten in beslag.

Accommodatie

Voor de natuurliefhebber is Chobe Savanna Lodge een fijne plek voor 2 nachten. Direct aan de rivier is het centrale deel gebouwd. Het bestaat uit diverse niveaus en biedt een fantastisch uitzicht op de natuur. Bij een lage waterstand van de rivier wordt u wakker met olifanten en nijlpaarden voor de deur, hoe bijzonder is dat?  Er heerst een intieme sfeer en u maakt snel contact met medegasten. In de tuin is het zwembad, lekker om tussen de safaritochten door te relaxen. De bar is de allerbeste plek bij zonsondergang. Uw safarigids neemt u mee op boot-kano-en vistochten. Voor cultuur bezoekt u het lokale dorp aan de Namibiëzijde.

 

Kamertypen: 

  • Chalets. De 12 chalets zijn direct aan de rivier gelegen. Goed ingericht met met badkamer, airconditioning, fan, muskietennet, koffie- en theefaciliteiten en veranda. ’s Ochtends lekker wakker worden met de vogelgeluiden of een groep olifanten in het water, dat is toch geweldig! Enkele kamers hebben een verbindingsdeur.
  • Familiechalet. Er is 1 familiechalet met een slaapgedeelte voor de ouders en slaapdeel voor de kinderen. De faciliteiten zijn gelijk aan de chalets.
Voorzieningen
  • Uitzicht op Choberivier
  • Eetgedeelte
  • Bar
  • Zwembad
  • Safaritochten over water
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.